Kun 2 tilbage! Gratis fragt
Sammenklappelig Sit Up Bench
Sammenklappelig Sit Up Bench
Sammenklappelig Sit Up Bench
Sammenklappelig Sit Up Bench
Sammenklappelig Sit Up Bench
Sammenklappelig Sit Up Bench

Sammenklappelig Sit Up Bench

    749,00 kr
    Moms er inkl.
    På lager
    Antal
    1-2 dage levering
    Gratis fragt over 599kr
    apple_paydankortmaestromastervisa

    Effektiv Mavetræning Med Vores Sammenklappelige Sit Up Bench

    Lad os udforske detaljerne om vores sammenklappelige Sit Up Bench, der giver dig mulighed for at maksimere din mavetræning med justerbar hældning.

    Denne træningsbænk er ikke kun et redskab; det er nøglen til at opnå imponerende resultater og styrke dine mavemuskler ud over det sædvanlige.

    Med sit-ups på en negativ hældning får du en mere udfordrende og intens træningsoplevelse, der virkelig sætter gang i dine mavemuskler. Den buede form sikrer ikke kun effektiv træning, men også ergonomiske bevægelser, der skåner din ryg og reducerer risikoen for skader.

    Vores Sit Up Bench er designet med justerbar vinkel, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse sværhedsgraden og intensiteten af dine mavetræningsøvelser. Med 10 forskellige positioner kan du gradvist øge belastningen og udfordre dine muskler på nye måder, hvilket sikrer kontinuerlig progression i din træning.

    Det pladsbesparende design gør det nemt at opbevare bænken, når den ikke er i brug. Sammenklappet fylder den kun lidt plads, hvilket gør den ideel til hjemmetræning. Derudover er den let at samle med den medfølgende samlevejledning, så du kan komme i gang med din træning uden besvær.

    Uanset om du er nybegynder eller erfaren fitnessentusiast, er vores Sit Up Bench det perfekte redskab til at forbedre din mavetræning. Med dens maksimale belastning på 100 kg og robuste konstruktion kan den imødekomme behovene hos enhver, der stræber efter at opnå stærkere og mere definerede mavemuskler

    Tekniske data: Mål:
    Justerbar Vinkel 10 positioner
    Pladsbesparende Design Kan klappes sammen
    Mål (L x B x H) - Opstillet 116 cm x 30 cm x 53 cm
    Mål (L x B x H) - Sammenklappet 81 cm x 30 cm x 27 cm
    Egenvægt 8 kg
    Maks. Belastning 100 kg
    Inkl. Samlevejledning Ja
    Farve Sort

      Denne Sit Up Bench er ideel for alle, der ønsker at forbedre deres mavetræning. Det er velegnet til både begyndere og erfarne fitnessentusiaster, der ønsker en effektiv og bekvem måde at træne mavemusklerne på.

      Optimer din mavetræning med vores sammenklappelige Sit Up Bench. Bestil i dag og tag det første skridt mod stærkere, mere tonede mavemuskler.

      FAQ (Ofte Stillede Spørgsmål)

      Q: Er bænken egnet til alle fitnessniveauer? A: Ja, bænken har justerbar vinkel i 10 positioner, hvilket gør den velegnet til både begyndere og erfarne træningsentusiaster.

      Q: Kan bænken klappes sammen for nem opbevaring? A: Ja, bænken kan nemt klappes sammen og kræver minimal opbevaringsplads.